Elektronikai és mechanikai fejlesztő központ

Fejlesztő központunk mechanikai megmunkálást, elektronikai alkatrészek tervezését gyártását és szoftverfejlesztést is igénylő kihívások megoldására felkészült átfogó tudással és tapasztalattal rendelkezik.

20 éves piaci tapasztalataink alapján felkészültté váltunk egy előre átgondolt fejlesztés gyors megvalósítására, ezáltal különböző szintű prototípusok legyártására, sőt akár a piacképes termékek kisszériás gyártására is.

 • A mechanikai műhelyben a hagyományos megmunkálásokhoz esztergapadok és marógépek széles mérettartományban állnak rendelkezésre.  
 • Nagy tapasztalattal rendelkezünk a vákuumkomponensek (kamrák, nyalábcsatorna elemek) gyártásában. 
 • 2016-ban került beüzemelésre egy Techni Waterjet gyártmányú i510-G2 típusú vízvágó, mely számítógép vezérlése révén szinte bármilyen anyag síkgeometriájú vágására alkalmas akár 200 mm vastagságig. Az egyéb vágásokkal ellentétben a megmunkálás közelében sincs az anyagban semmilyen szerkezeti változás.  
 • A munkadarabok/berendezések tervezése Solidworks+Electrical gépészeti és villamos tervezőcsomaggal történik, mely lehetővé teszi a munkadarab/prototípus 3D-s vizualizációját is. 
 • Az elektronikai fejlesztésekhez Mitsubishi PLC-k teljeskörű fejlesztőkörnyezete áll rendelkezésre, beleértve HMI-t (Human-Machine Interface), mozgásvezérlő rendszereket, hajtásvezérlést, frekvenciaváltók konfigurálását és hajtástervezését,  PLC-k közötti kommunikációs hálózatok kialakítását és tesztelését, robotikai vezérléseket. 
 • Lehetőség van 8-16-32 bites mikrokontrolleres és mikroprocesszoros rendszerek fejlesztésére, szoftveres és hardveres eszközök alkalmazására, programozásra és hibakeresésre is a fejlesztés közben. 
 • A műhelyben modern műszeres támogatás szolgálja a fejlesztőket, az alapvető laborműszereken (tápegységek, függvénygenerátorok, jelgenerátorok, teszterek, multiméterek) kívül használunk frekvencia szintézert, szélessávú-nagysebességű digitális és analóg oszcilloszkópokat, programozható tápegységeket és műterheléseket, akkumulátor tesztelő-vizsgáló eszközöket. 
 • A fentiekben említett Solidworks tervezőcsomagon kívül Open-Source fejlesztőkörnyezeteket is alkalmazunk mikrokontrolleres fejlesztésekhez és PC alkalmazásokhoz.  

A 2021-ben indult GINOP-1.2.15-21-2021-00045 projekt keretein belül a jelenlegi gépparkunk bővítésére nyílt lehetőség. Az új eszközök, gépek beszerzésével, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása válik lehetővé.

 • Beüzemelésre került egy új NCT MM850E típusú CNC maró megmunkáló központ, egy NCT SL-Turn-52 típusú CNC esztergagép és egy Daben 50/70 B CNC marógép. 
 • Hagyományos gépparkunk is megújult egy univerzális eszterga (LA 460) és egy egyetemes marógép (AVEMAX 200) beszerzésével. 
 • Egyedi fejlesztések támogatására, továbbá kis sorozatú műanyag alkatrészek gyártására helyeztünk üzembe egy Bigrep Studio G2 típusú ipari 3D műanyag nyomtatót. 
 • Az elektronikai laborunkban 2021-től nem csak a hagyományos mérőműszerek (oszcilloszkóp, jelgenerátor, multiméter) segítik munkánkat, hanem a virtuális műszerezést is használjuk a fejlesztésekhez a National Instruments eszközei, illetve a Labview programozási nyelv által.

Keresse szakembereinket!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak! Általános kérdésekben megtalál bennünket elérhetőségeinken!

Sándor Béla Péter

Mechanikai gyártás, tervezés, előkészítés

Kapcsolattartó ajánlatok, megrendelések esetén

sandorbela@isotoptech.hu

+36 70 290 4862

Karacs Norbert

Kapcsolattartó vízsugaras vágás és CNC ügyében

karacsnorbert@isotoptech.hu

+36 30 924 1313

Ander István

Elektronikai gyártás, tervezés, előkészítés

Kapcsolattartó ajánlatok, megrendelések esetén

anderistvan@isotoptech.hu

+36 30 388 2527